Slobodan Davidović izabran za potpredsednika Srpskog pokreta Dveri

29. septembar 2024 – Na vanrednom Saboru, za novog predsednika Srpskog pokreta Dveri izabran je Ivan Kostić, koji je do sada obavljao funkciju potpredsednika Dveri, sada odbornik u opštini Vrbas, a bio je i narodni poslanik u dva mandata skupštine Srbije. Za potpredsednike su izabrani Slobodan Davidović, privrednik i odbornik u Skupštini grada Smedereva i Zoran Pavlović, profesor istorije iz Beograda.

Slobodan Davidović, na fotografiji, nama lokalno zanimljiv, kako između ostalog piše u njegovoj biografiji na sajtu Dveri, diplomirao je na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na Katedri za Mašinske konstrukcije i mehanizaciju, osnivač je i vlasnik Privrednog društva „Dalkom“ doo Smederevo, od 2005. Član je rpskog pokreta Dveri od 2015. godine, bio je okružni koordinator za Zlatiborski okrug, član Izvršnog odbora, član Predsedništva, član Saveta za saobraćaj, infrastrukturu i građevinu, a član je aktuelnog saziva Glavnog odbora i odbornik u Skupštini grada Smedereva.

Inače, prethodni predsednik pokreta Dveri Boško Obradović, podsećamo, podneo je u decembru prošle godine neopozivu ostavku na tu funkciju položaj zbog, kako je naveo, neuspeha stranke na parlamentarnim izborima u Srbiji.

Foto: zvanična Internet prezentacija Srpskog pokreta Dveri

Skorašnji članci

error: Content is protected !!